KAJ JE SPLETNA VIZITKA?

Spletna vizitka je ogledalna predstavitev posameznika,...

...podjetja ali organizacije na spletu. Gre za enostransko spletno stran, ki vsebuje osnovne informacije o osebi ali podjetju, kot so ime, kontaktne informacije, poklicna ozadja, dosežki, storitve ali izdelki, ki jih ponuja, ter morebitne povezave do družbenih omrežij ali drugih spletnih virov.

Spletna vizitka je pogosto preprosta, a učinkovita rešitev za tiste, ki želijo imeti prisotnost na spletu, vendar nimajo potrebe po obsežni spletni strani.

01
01
Ko potrebujete samo to!

Lahko služi kot spletni prostor za predstavitev portfolia, delovnih izkušenj, referenc, ali zgolj kot virtualna izkaznica, ki omogoča ljudem, da vas najdejo in stopijo v stik z vami

02
02
Danes je to že povsem nekaj običajnega!

Spletna vizitka je lahko v obliki preprostega besedilnega dokumenta ali pa vključuje tudi vizualne elemente, kot so slike, grafike in oblikovanje, ki dodajo vizualni privlačnosti.

Z izdelavo spletne vizitke lahko posamezniki ali podjetja povečajo svojo prepoznavnost in dosežejo ciljno občinstvo prek svetovnega spleta.

Izberite si svoj paket

Cenik

Cenik izdelave spletnih vizitk se lahko razlikuje glede na različne dejavnike, kot so obseg storitev, kompleksnost oblikovanja, želeni dodatki in funkcionalnosti ter geografsko območje izvajalca. Spletna vizitka je običajno preprosta spletna stran, ki predstavlja osnovne informacije o posamezniku ali podjetju.

Spodaj je primer grobega cenika za izdelavo spletnih vizitk:

Osnovna

200 - 500

Enkratni znesek

  • Osnovna postavitev z informacijami o podjetju ali posamezniku
  • Kontaktni podatki in obrazec za stik
  • Omejen nabor slik ali grafik
  • Enostavna navigacija
  • Responsivno oblikovanje za mobilne naprave
Prejmite brezplačno ponudbo

Pomembno je omeniti, da so zgornje cene le okvirne in da se dejanski stroški lahko razlikujejo glede na specifične potrebe in zahteve stranke ter glede na kvaliteto in izkušnje izvajalca. Poleg tega so storitve vzdrževanja, gostovanje in morebitne nadaljnje prilagoditve lahko dodatni stroški, ki jih je treba upoštevati. Preden se odločite za izvajalca, se prepričajte, da ste natančno opredelili svoje potrebe in želje glede spletne strani.